Nyheter

Resultater fra kombinasjonspakkene

28-06-2016

Våre kombinasjonspakker er de mest bestilte produkter gjennom nettbutikken vår. Det å kunne bestille rasetilpassede markører til en attraktiv pris er høyt verdsatt av våre kunder.

Den lave prisen på en kombinasjonspakke, sammenlignet med å bestille mutasjonstester enkeltvis er mulig fordi vi bruker en ‘cutting-edge’ teknologi når vi setter opp markørene. Men noen ganger opplever vi at en enkeltmarkør ikke gir noe tilfredsstillende resultat, mens alle andre markører i samme kombinasjonspakke kommer ut med tydelige verdier. For å unngå flere gjentak av testene vil vi ikke lenger rapportere markøren(e) som mislyktes i å gi et tilfredsstillende resultat dersom de øvrige markørene viser at selve prøven har vært av god kvalitet. I praksis betyr dette at ikke alle markører i en kombinasjonspakke alltid vil kunne rapporteres. Hvis en absolutt nødvendig markør mislyktes kan det bestilles en ny test for denne markøren gjennom nettbutikken og til oppgitt listepris. Ved å arbeide på en slik måte kan vi hold en kort svartid på analysene sammen med meget gunstige priser.

For å sikre at du får et testresultat selv på vanskelige markører kan du altså bestille en slik test separat. Når en test bestilles separat er alltid én gratis reanalyse inkludert.